avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatie de functionare emisa de primarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie de functionare emisa de primarie

BUNA ZIUA.
AM REUSIT SI INSTANTA A SUSPENDAT AUTORIZATIA DE FUNCTIONARE PENTRU UN CLUB DE NOAPTE SI BAR CU TERASA.DIN PACATE PRIMARIA DOAR LE-A COMUNICAT HOARAREA RAMASA DEFINITIVA SI IREVOCABILA DAR RESPECTIVA SOCIETATEA NU-EI INCHIDE ACTIVITATEA DEJA DE 4 LUNI.CE SA FAC SI CUI SA MA MAI ADRESEZ?AM FACUT PLANGERE LA POLITIE SI PARCHET DAR REZULTATUL E ZEROOOOOO.
MULTUMESC.ASTEPT UN RASPUNS
CU STIMA
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 12:39, 31 Iulie 2011
Va veti adresa in continuare Primariei cu solicitarea ca aceasta din urma sa aplice dispozitiile legale privind functionarea fara autorizatie, intrucat la acest moment aceasta unitate functioneaza fara autorizatie fapt ce va da posibilitatea formularii unei reclamatii cu alt obiect fata de cea anterioara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare autorizatie de functionare braxcom1959 braxcom1959 buna seara.am obtinut dupa o perioada lunga de timp in care ne-am judecat cu primaria suspendarea autorizatiei de functionare a unui bar si club de noapte. din ... (vezi toată discuția)
Club de noapte braxcom1959 braxcom1959 Buna seara. Locuiesc pe strada principala a unui oras mic, iar in casa lipita de peretele casei mele este club de noapte. Desi am facut sesizari la Garda de ... (vezi toată discuția)
Liniste perturbata de un club de noapte braxcom1959 braxcom1959 Buna seara.Am o mare problema legata de linistea parintilor meicare au varsta de 90 de ani iar primaria din falticeni dat autorizatie de functionare ... (vezi toată discuția)