avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită SENTINTA JUDECATOAREASCA DEFINITIVA SI IREVOCABILA
Discuție deschisă în Executare silită

SENTINTA JUDECATOAREASCA DEFINITIVA SI IREVOCABILA

Buna ziua.Revin cu precizari si intrebari.Am actionat in judecata primaria pentru suspendarea autorizatiei de functionare emisa de primaria acordata unui club de noapte cu bar si terasa ce are perete comun cu locuinta parintilor mei pentru care nu s-au obtinut acorduri de la vecini. Din acest motiv si din multe altele am castigat instanta dispunand suspendarea respectivei autorizatii definitiv si irevocabil. Din auzite stim ca Primaria a facut cunoscut societatii respective hotararea instantei dar acestia nu si-au suspendat activitatea.Legislatia Europeana ce spune in acest caz? Ce considerati ca ar trebui sa facem si cum sa actionam?
Va multumesc tuturor celor care ne ajuta.
Cu stima
Cel mai recent răspuns: braxcom1959 , utilizator 13:43, 9 Martie 2011
sesizati GF deoarece veniturile obtinute in tot acest timp sunt ilegale si deci pot fi contestate. faceti sesizare ptr fiecare zi de functionare, atasind copie legalizata a sentintei.

apoi sesizati Primaria, care poate verifica aspectele semnalate prin inspectorii de specialitate.
VA MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare autorizatie de functionare braxcom1959 braxcom1959 buna seara.am obtinut dupa o perioada lunga de timp in care ne-am judecat cu primaria suspendarea autorizatiei de functionare a unui bar si club de noapte. din ... (vezi toată discuția)
Club de noapte braxcom1959 braxcom1959 Buna seara. Locuiesc pe strada principala a unui oras mic, iar in casa lipita de peretele casei mele este club de noapte. Desi am facut sesizari la Garda de ... (vezi toată discuția)
9 luni de teroare fonica braxcom1959 braxcom1959 Buna seara.Va multumesc foarte mult pentru raspuns dar as vrea sa va explic situatia si poate puteti sa-mi dati un sfat bun.Perete in pereete cu casa ... (vezi toată discuția)