avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces verbal de contraventie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces verbal de contraventie

cu ce drept te poate amenda politia pentru o fapta pe care nu ai comis-o si tu nu esti la fata locului cand iti face procesul verbal
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:36, 18 Decembrie 2010
este dreptul lor sa te amendeze asa cum este si dreptul tau sa faci contestatie si sa probezi ca pv nu este temeinic si legal (daca este cazul). depune contestatie in 15 zile de la primirea lui, la judecatoria in a carei raza teritoriala a fost savirsita contraventia.
Exista dreptul conferit de prevederile legale.
Chiar daca procesul verbal a fost intocmit in lipsa dvs,nu inseamna ca acesta nu este legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare amenda contraventionala ContSters163516 ContSters163516 am primit o amenda de 500 roni pt ca am sunat la 112 scrie ca pot sa o contest in 15 zile la unitatea din care face parte agentul constatator. Faptul ... (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal romalex romalex Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu o informatie,am primit o amenda de la ITM de 20000 RON,cum pot contesta pv-ul?#-o (vezi toată discuția)
Suspendare permis auto nicolaeana1980 nicolaeana1980 Buna. Ma numesc Ana si pe 05.07 am fost oprita de politie in intersectia Dorobanti cu Charles de Gaulle pt ca am \"fortat galbenul\". Nu am semnat procesul ... (vezi toată discuția)