avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Recurs impotriva hotararii judecatoresti prin care ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Recurs impotriva hotararii judecatoresti prin care mi-a fost respinsa actiunea

sunt functionar public si am fost eliberat din functie in baza OUG 63/2010. M-am judecat cu institutia la sectia de contencios administrativ a tribunalului bucuresti unde actiunea a fost respinsa. as vrea sa fac recurs dar nu stiu cum sa procedez. va rog daca se poate sa ma ajutati cu un model de actiune de recurs .astept modele pentru a le adapta la eugen_ab2003@yahoo.com. va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters182184 , utilizator 09:59, 18 Decembrie 2010
Trebuie postata hotararea altfel...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs eugen_ab2011 eugen_ab2011 am avut o actiune la tribunalul bucuresti sectia contencios administrativ si fiscal si a fost respinsa. pe data de 18.01.2011 am primit acasa motivarea si as ... (vezi toată discuția)
Interpetare sentinta el_gringo el_gringo Buna ziua! Am o nelamurire in legatura cu un dosar in care am fost parat,reclamantul a facut recurs iar raspunsul la recurs este urmatorul: Tip ... (vezi toată discuția)
Recursul. danaa1 danaa1 Sotul meu a depus o petitie la o institutie publica, in vederea rezolvarii a unor probleme ce tin de institutie. Institutia nu i-a raspuns in termenul legal ... (vezi toată discuția)