avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... recurs
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

recurs

am avut o actiune la tribunalul bucuresti sectia contencios administrativ si fiscal si a fost respinsa. pe data de 18.01.2011 am primit acasa motivarea si as vrea sa fac recurs impotriva sentintei civila dar nu prea stiu cum sa fac actiunea de recurs , pe ce temei legal sa o intameiez si ce fel de timbre si taxe judiciare de timbru ar trebui sa platesc. daca se poate as avea nevoie de cateva sfaturi . va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: eugen_ab2011 , utilizator 16:52, 21 Ianuarie 2011
Temeiul juridic si formularea nu poate sa v-o spuna nimeni deocamdata, pentru ca nu se cunoaste speta.
In privinta taxei de timbru, este jumatate din taxa de la instanta de fond.
Aveti grija sa nu treaca termenul legal mentionat de instanta de fond pentru calea de atac.
am fost eliberat din functie intr-un mod pe care eu il consider ilegal si sunt sunt ferm confins ca instanta de recurs imi va da dreptate . daca se poate un model ceva pentru al adapta la speta mea.
va rog sa ma ajutati, nu stiu cum si ce sa fac

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbrarea actiunii in recurs adiadiadi adiadiadi Buna seara Am avut o actiune care a fost respinsa la tribunal .pe contencios administrativ fiscal, anulare act administrativ Am depus recursul in termen ... (vezi toată discuția)
Scutire la plata taxei judiciare de timbru. MelindaB. MelindaB. SALUT ! Bine v-am gasit.:) (sunt noua pe aici) M-ar interesa opiniile voastre in aceasta speta. In prima instanta, reclamanta avand pretentii banesti, ... (vezi toată discuția)
Actiune anulata ca netimbrata, recurs respins ca nefondat - ce mai pot face? michil michil Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o solutie la problema pe care o intampin. Am chemat in judecata pe Contencios un Biroul al unor executori judecatoresti ... (vezi toată discuția)