avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cad turturi de pe bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cad turturi de pe bloc

salut.ajutatima va rog cu niste sfaturi.am cumparat un apartament la mansarda si odata cu venirea iernii sau umplut scocurile cu apa si zapada inghetata iar acum sau format turturi peste tot care stau sa cada.jos e un trotuar foarte circulat toata ziua.sunt eu de vina daca se intampla un eveniment nefericit sau cine raspunde?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 10:59, 18 Decembrie 2010
Avand in vedere ca aparatmentul este situat in imobil,cu mai multi proprietari,organizati in asociatie,responsabilitatea o detine asociatia de proprietari/locatari care ,eventual poate suporta consecintele nerespectarii normelor in vigoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indepartarea zapezii de pe bloc aleodor27 aleodor27 Cui revine obligatia de a da jos zapada si sloiurile de gheata de pe acoperisul unui bloc- proprietarilor de la ultimul etaj sau asociatiei? Daca se poate sa ... (vezi toată discuția)
Turturi imensi, zapada si gheata necuratata Costin Savescu Costin Savescu Buna dimineata, Stiu ca exista niste dispozitii ale primariilor prin care asociatiile sunt amendate daca nu dau turturii jos de pe acoperis si nu curata ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am problema cu un locatar de bloc, de la etajul 6 ... ..sorin, ..sorin, Buna ziua, am problema cu un locatar de bloc, de la etajul 6 ( ultimul etaj ), eu stau la etaju 2, la parter se afla garaje de masini, acel locatar detine un ... (vezi toată discuția)