avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Lista preturi cheltuieli judiciare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Lista preturi cheltuieli judiciare

Unde pot gasi o lista cu preturile de cheltuieli judiciare: expertize la politie (ex: exepertiza grafologica, expertiza contabila etc,etc)

Pana acuma am auzit doar de "sume" de la avocati, cum ca: ca de ex un test ADN ar costa 47 de milioane sau cat, si din astea, dar nicaieri nu gasesc o lista completa de preturi.
Cel mai recent răspuns: Nina1 , utilizator 22:36, 18 Decembrie 2010
Preturile (onorariile) se stabilesc in functie de volumul de munca si complexitatea expertizei,de timpul alocat efectuarii acesteia.
Chiar daca un onorariu este stabilit intr-un anumit cuantum,daca volum,ul de munca si compelxitatea lucrarii exced acel cuantum,expertul poate solicita completarea onorariului,urmand a depune un decont in acest sens
Accesati site-ul INEC-ului , veti gasi lista cu preturi functie de numarul documentelor ce vor fi expertizate. www.inec.ro
Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza grafologica-timp wolfususro wolfususro Am o expertiza grafologica la INEC ce dureaza decirca 4 luni..Am senzatia ca este foarte mult si as dori sa intreb urmatoarea intrebare: Conform cutumei ... (vezi toată discuția)
Stabilire onorariu expertiza judiciara Gadjo Gadjo Care este procedura/ cadrul legal prin care un expert tehnic judiciar solicita/stabileste onorariul intr-un dosar penal in care a fost numit de organele de ... (vezi toată discuția)
Taxa expertiza imobiliara instanta tinaa tinaa buna ziua. va rog daca se poate sa imi spuneti cat costa o expertiza imobiliara pentru o ac cesiune imobiliara.instanta stabileste expertul ? imi spune si ... (vezi toată discuția)