avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatii pentru copii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatii pentru copii

sunt bunica unei fetite care va implini 2 ani in luna ianuarie si care se afla in ingrijirea mea in tara mama ei fiind plecata inSpania .As dori sa stiu daca fetita poate primi in tara alocatia de 200 lei lunar retroactiv ce acte trebuiesc trimise de mama ei aceasta este divortata are custodie completa si primeste de la statul spaniol un ajutor pentru mama singura in valoare de 500e.copilul este nascut pe teritoriul Spaniei iar acum de6 luni este in ingrijirea mea.Ce pot face pentru a primi copilul alocatie aici ea detine certificat de nastere eliberat in Romania .As vrea sa stiu ce drepturi are copilul si ce acte sunt necesare chiar si pentru alocatia obisnuita daca pentru cea de pana la 2 ani este prea tarziu ....multumesc
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 21:55, 19 Decembrie 2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul de nastere in spania Vasilica-Irina Vasilica-Irina sunt insarcinata si locuiesc in spania as vrea sa stiu eu nasc in spania mi se face in in spania certificatul copilului sau trebuie sa merg in tara sa ii fac ... (vezi toată discuția)
Problema '' cu nasterea '' ContSters205490 ContSters205490 VA propun urmatoarea problema : >> Doamna '' Ada '' cetatean roman pleaca intr -o croaziera . Doamna '' Ada '' urmeaza ... (vezi toată discuția)
Drepturile copilului editutza editutza buna seara . sora mea este in spania de 7 ani acum 2 luni a nascut o fetita intrebarea mea este. a lucrat acolo cu contract de munca timp de un an acum este ... (vezi toată discuția)