avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie

In data de 05.12.2010 contractul individual de munca a fost suspendat prealabil pt.anchetare disciplinara de catre angajator, iar in aceeasi zi adica in 05.12.2010 mi-am scris demisia.Doresc sa stiu prin incetarea desfasurarii anchetei si prin acceptarea demisiei de catre angajator primesc salariu pana la data in care mi-am scris demisia unde am muncit, adica pentru luna NOIEMBRIE si cele 5 zile din DECEMBRIE. Pe scurt in urma demisiei mele, angajatorul este obligat sa plateasca salariu pana la data demisiei, multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:35, 23 Decembrie 2010
Angajatorul este mobligat sa plateasca salariu pina la incetarea efectiva a raportului de munca deci si pe perioada preavizului. daca suspendarea contractului a intervenit cu 5 decembrie asi tot atunci este si data demisei trebuie sa fi ti platit pe noiembrie si cele 5 zile din decembrie
Angajatorul este obligat sa va plateasca toate drepturile salariale pana la data incetarii c.i.m.
In caz de neplata, va puteti adresa ITM-ului si/sau instantei de judecata.
1. sunt incadrata cu parte fixa plus comisioane din vanzari, sunt obligati sa plateasca tot chiar si comisioanele.
2. am fost angajata 9 luni iar din CO am beneficiat 10 zile, pot fi platita si pe o parte din diferenta de zile ramasa din CO ( 21 de zile este dreptul meu)
multumesc
Pentru 9 luni lucrate aveati dreptul la 16 zile lucratoare de CO .. prin urmare, la incetarea c.i.m. va mai trebui sa va compenseze in bani 6 zile de CO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale contract suspendat tefanitaa tefanitaa Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie, daca se poate In 2012 mi-a fost suspendat de angajator contractul de munca pentru ca au formulat impotriva ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca pe perioada nedeterminata si lichidarea acestuia. I0ana89 I0ana89 As vrea sa stiu care sunt beneficiile angajatului ,la incetarea contractului de munca.Ce trebuie sa-i fie platit, daca acesta inceteaza raporturile de munca ... (vezi toată discuția)
Preaviz bub2 bub2 Buna ziua!Daca imi dau demisia,cite zile de preaviz trebuie sa mai stau la firma?Si cu cate ore pe zi?Si banii de concediu cum se calculeaza?Daca mi-am scos ... (vezi toată discuția)