avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Inscriere in biroul de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Inscriere in biroul de credit

Am avut un contract de cumarare cu lata in rate la R. lata se facea la C. (cred) oricum un IFN. Deoarece inceand cu o anumita data au inchis sediul din localitate, trebuia sa merg in alta localitate sa platesc. Nu am fost in fiecare luna sa platesc deoarece nu aveam timp si nici nu mi se parea normal sa cheltuiesc bani cu delasarea, asa ca am platit la trei luni. Acum am terminat de platit, luna decembrie 2010 fiind ultima luna de plata a ratelor. In schimb am aflat ca am fost inscris in biroul de credit ca restantier. Ei nu m-au instiintat ca urma sa fiu inscris in biroul de credit chiar daca eu nu mi-am schimbat adresa sau numaru de telefon in acesti cinci ani. Nici cand au inchis sediul din localitate nu au instiintat clientii. Ce sanse am sa pot fi scos din biroul de credit? Ce actiune pot indrepta impotriva lor?
Ultima modificare: Luni, 20 Decembrie 2010
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: Oana Mitran-costache , Avocat 20:59, 18 Decembrie 2010
- în primul rând trebuie să aflaţi concret acest fapt, completaţi cererea, o trimiteţi prin poştă şi, după primirea răspunsului reveniţi pentru lămuriri.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inf-u paci! emanuelbena emanuelbena Acum 3 ani de zile am facut un imprut la un INF , Icredit mai pe scurt , am avut o intarziere de plata de 67 de zile deci cu 30 de zile mai mult decat prevedea ... (vezi toată discuția)
Ifn indatoreaza peste suta lavsuta bibicarina bibicarina Am un salariu de 3500,la o banca normala, și ifn active pe care le achit am la un singur ifn 2 credite al doilea credit a pus pe mama Codebitor, pe urma am ... (vezi toată discuția)
Lista neagra datornici banci julia61 julia61 buna ziua, daca am platit datoria restanta la un card de credit ,datorie preluata de o firma de recuperare in cat timp voi fi stearsa de pe lista neagra a ... (vezi toată discuția)