avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitatea tranzacþiilor internaþionale de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitatea tranzacþiilor internaþionale de vânzãri de mãrfuri pe cont propriu, cu încasare la vedere

"Contabilitatea tranzacţiilor internaţionale de vânzări de mărfuri pe cont propriu, cu încasare la vedere " ma poate ajuta cineva cu materiale,cursuri,sau vr site?? referitare la aceasta tema?va rog mult.multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: sima maria , utilizator 21:48, 18 Decembrie 2010
- căutaţi pe internet, sunt destule materiale. spor!
Multumesc pentru sfat dar eu nu prea am gasit,tocmai deasta intrebam;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o asociatie sportiva non-profit. ca aventaje imi ofera tara? BRAVO-2-0 BRAVO-2-0 buna ziua tuturor. cu permisiunea dv. doresc sa ma avutati si pe mine in cateva probleme. suntem 3 colegi care am pus pe picioare o asociatie sportiva ... (vezi toată discuția)
Declaratii intreprindere individuala adinacopacel adinacopacel buna ziua. sunt cam nelamurita in legatura cu declaratiile ce trebuiesc depuse de o intreprindere individuala infiintata in 2011 platitoare de tva, in afara de ... (vezi toată discuția)
Intrebari pentru situatia in care ma aflu( pfa ) bogda_s bogda_s Buna! Situatia mea este urmatoarea;intentionez sa devin PFA pentru a putea desfasura o activitate independenta in domeniul IT.Domeniul de activitate ... (vezi toată discuția)