avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Punct de lucru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Punct de lucru

Cum reusesc sa concesionez sau sa inchiriez de la Primaria sector 3, un spatiu pentru un punct de lucru, de productie cu vanzare?
Doresc sa fac acest lucru in preajma unor blocuri si daca este posibil si pe spatiul administrat cred, de asociatia de locatari a blocului in raza caruia se afla spatiul, in apropierea unei statii a mijloacelor de transport in comun, in zona unui bulevard.
Terenul este mare, dar eu am nevoie doar de vreo 25mp (5/5m).
pentru (mp): sindicalistul@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 08:49, 20 Decembrie 2010
Spuneti ca "Terenul este mare, dar eu am nevoie doar de vreo 25mp".
De aici putem intelege ca ati gasit terenul, stiti unde este, da?
Mergeti la primarie si vedeti daca este de inchiriat, de concesionat, daca este dedicat pentru ceva anume, prevazut in ceva proiecte...
Acolo aflati si daca acest teren se poate inchiria pe bucati si daca are vreo legatura cu asociatia de proprietari sau locatari din apropiere.
faceti cerere la primaria sector 3 pt a solicita inchirierea acelei parti din teren.dar sunteti sigur ca terenul nu e proprietate privata?
athe a scris:

faceti cerere la primaria sector 3 pt a solicita inchirierea acelei parti din teren.dar sunteti sigur ca terenul nu e proprietate privata?

Concesiunea poate avea ca obiect si bunuri proprietate privata a statului.Un contract de inchiriere, de asemenea , poate fi perfectat si in cazul acestora.

Ultima modificare: Luni, 20 Decembrie 2010
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partajare spatiu comun distinct la bloc iulian57 iulian57 Asociatia de locatari detine la demisolul blocului mai multe camere distincte dobandite in instanta ca spatii apartinand proprietarilor in cota aferenta ... (vezi toată discuția)
Pasi simpli de urmat pentru a inchiria uscatorul? bbking bbking din ce am citit pe acest forum, uscatorul nu poate fi vandut ci doar: inchiriat, concesionat sau dat in folosinta. administratorul asociatie nu prea a fost in ... (vezi toată discuția)
Cumparare, inchiriere sau concesionare a unei uscatorii intr-un bloc de proprietari ContSters276546 ContSters276546 Buna ziua! As vrea sa stiu cum pot folosi uscatoria unui bloc de proprietari cu acte in regula. Este un bloc cu 40 de proprietari si in principiu sunt de acord ... (vezi toată discuția)