buna ziua am o problema mam inteles pe un site nu dau nume cu cineva sa facem schimb de telefoane prin posta.
problema e ca am cazut de acord sa trimitem produsele amandoi odata fapt dus la indeplinire doar de mine......deoarece perosana respective nu mi a pus nici un colet..........
am ramas pierdut de un n95?
in ce conditii pot apela la politie?
Nu imi vine sa cred. Ce lume soro! sa accepti asa usor sa trimiti un lucru de valoare cuiva pe care nici nu il cunosti.Cum adica pe un site? Zii messenger si gata.sau hi5 ..sau care o mai fi. Si nu te-a dus mintea sa ceri detalii cum ar fi o adresa un nume un ceva...orice (informarea despre "adversar").Intelegerea de schimb de telefoane nu ai facut-o nici macar scrisa,N95u l-ai pus de buna voie la posta.Nu te-a fortat nimeni.Ok....deci pana acum adresa destinatarului ..dar nu stii daca e si cea CORECTA. Ca daca era pus pa tzeapa e clar ca ti-a dat o adresa a cuiva....la care se va duce peste 3 zile sa ridice coletu care a ajuns acolo "din greseala" Uffff sunt tzepe elementare mai Vlad! La noi nu tine si nici nu va tine 20 de ani de acum incolo cumparatul pe net. Ca recomandare pe viitor incearca pe cat posibil sa nu faci aceeasi greseala si cu automobilu propriu!