Am si eu o rugaminte sper sa ma puteti ajuta cu un sfat...problema este urmatoarea:
Firma pe care o reprezint a participat la o licitatie...nu a castigat licitatie...acest aspect nu il contest..nu este nici o pb...ideea este ca firma care a castigat ..nu a livrat produsele conform specificatiilor tehnice din caietul de sarcini...fiind astel diferente foarte mari intre ceea ce s-a cerut si ceea ce s-a livrat...ce pot face...pot solicita anularea contractului...sau pot face vreo alta actiune in instanta....sau plangere penala...ce ma sfatuiti...?
autoritatea contracatanta poate denunta contractul de achizitie si-l poate delega celui de-al doilea clasat. este doar atributul autoritatii contractante...
Contractul fiind deja atribuit, se afla in derulare intre castigator si autoritatea contractanta, iar dvs. nu aveti nici o calitate, decat de spectator perdant.
Daca se intampla sa nu fie respectata vreo clauza din contract, numai partile il pot denunta.
Spuneti ca nu s-au respectat cerintele din caietul de sarcini, dar nu aveti de unde sa stiti daca nu s-au schimbat aceste cerinte prin contract.
Repet, numai partile pot avea obiectiuni la executarea contractului.
...pai cum se pot schimba aceste cerinte prin contract...de ce s-a mai organizat licitatia??
...pe mine ma intereseaza sesizarea organelor penale.....s-a cerut un lucru...s-au depus oferte...s-a castigat....se livreaza altceva decat ceea ce s-a cerut.....e corect???
Daca autoritatea contractanta nu are nimic de obiectat, dvs. nu aveti nici o calitate sa comentati modul in care se deruleaza un contract, nu sunteti parte in contract.
..am inteles partea referitoare la contract....pe mine ma intereseaza modul de atribuire....nu s-a verificat....eventual ma gandesc la o plangere penala impotriva membrilor comisiei pentru neglijenta/abuz in serviciu...sau ceva asemanator...
Licitaþie
Katri
Am participat la o licitaţie publică – cerere de ofertă - unde criteriul de atribuire era preţul cel mai scăzut. Licitaţia a fost câştigată de ... (vezi toată discuția)