avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Emitere factura in EURO - PFA norma fixa de venit - ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Emitere factura in EURO - PFA norma fixa de venit - neplatitor de TVA

Ca si PFA norma fixa de venit - neplatitor de TVA pot sa emit facturi catre clientii externi in Euro? Si ce ar mai trebui sa continua o astfel de factura? Cursul valutar BNR la zi?

Factura poate fi emisa in engleza?

(Imi pare rau am postat subiectul la categoria gresita)
Ultima modificare: Luni, 20 Decembrie 2010
ipi, utilizator
Cel mai recent răspuns: ioanaadam123 , utilizator 06:21, 10 Noiembrie 2015
Sunt pfa cu norma de venit, neplatitor de tva. E necesara emiterea de factura pt SUA daca clientul (persoana juridica) nu-mi cere/nu e interesat de factura si plateste prin transfer bancar?
Daca e totusi necesar ca sa fiu ok in cazul unei verificari, trebuie sa trec codul de identificare fiscala a beneficiarului? Ce fac daca nu am acest cod?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Jurnal de vanzari pentru pfa la norma alexmac alexmac Buna ziua, In cazul unui PFA la norma, neplatitor de TVA, care presteaza servicii informatice catre o firma din UE si care nu emite facturi (firma nu are ... (vezi toată discuția)
Livrare intracomunitara pfa kisslilla kisslilla Buna ziua, O PFA neplatitoare de TVA cum poate realiza livrari intracomunitare si extracomunitare? De ex: - se inscrie in ROI? - in ce valuta emite ... (vezi toată discuția)
Pfa neplatitor de tva factureaza in ue servicii legate de bunuri din romania Mi-ha-il Mi-ha-il Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: Un PFA neplatitor de TVA (nu a depasit plafonul) presteaza servicii legate de bunuri imobile din ... (vezi toată discuția)