avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Caut un avocat din bucuresti pentru reprezentare in ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Caut un avocat din bucuresti pentru reprezentare in instanta.

Buan ziua , caut un avocat din Bucuresti pentru a ma reprezenta in instanta intr-un proces cu firma Carpatica Asi,cu conditia da a face plata avocatului si onorariul ,acord si procent din despagubire la sfarsitul procesului Rog seriozitate maxima

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata=onorariu avocat? amot amot Buna ziua! M-as bucura daca m-ati putea lamuri! Iata datele problemei: In proces civil , am fost reprezentata la prima instanta de catre un avocat; ... (vezi toată discuția)
Intravenient fortat si model indrumare Mihai01 Mihai01 Buna ziua! In urma cu 3 luni am provocat un accident auto fara victime (eu fiind soferul vinovat). Zilele acestea am primit o citatie prin care sunt chemat la ... (vezi toată discuția)
Obligatiile avocatului si drepturile clientului danutel9 danutel9 Am incheiat, cu un avocat un contract de redactare apel + reprezentare in Instanta . Onorariul a fost achitat in intregime, insa avocatul: ... (vezi toată discuția)