avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrarea in REVISAL a suspendarii CIM pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrarea in REVISAL a suspendarii CIM pentru crestere copil

Cum se opereaza in REVISAL pentru suspendarea CIM pentru crestere copil pana la 3 ani, cf. 51, alin (1), lit a) din Codul muncii.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:25, 20 Decembrie 2010
SUSPENDAREA contractelor individuale de munca nu se opereaza in Revisal pentru ca HG 161/2006 nu prevede acest lucru

managerhr a scris:

Cum se opereaza in REVISAL pentru suspendarea CIM pentru crestere copil pana la 3 ani, cf. 51, alin (1), lit a) din Codul muncii.

Nu se opereaza in REVISAL suspendarea unui c.i.m. ... nu este prevazuta asa ceva in program.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare cim in revisal molly27 molly27 Buna ziua, Cum modific/introduc suspendarea CIM pentru efectuarea concediului de crestere a copilului in Revisal? La modificare contract nu ne da nici ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract de munca, concediu pentru indemnizatie crestere copil in varsta de pana la 2 ani Rapeanu  Mihaela Gianina Rapeanu Mihaela Gianina Daca o salariata a revenit la lucru din concediul de maternitate timp de 4 luni, si vrea sa-si suspende contractul de munca pentru a beneficia de concediu de ... (vezi toată discuția)
Declarare in revisal nou suspensare ccc ioana.diana.cristea ioana.diana.cristea Buna ziua. In mai multe articole pe care le-am citit, am vazut ca nu se declara in Revisal-ul nou suspendarea CIM pentru CCC. Am intrat si in programul Revisal ... (vezi toată discuția)