avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... comision de rambursare anticipata?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

comision de rambursare anticipata?

BUNA ZIUA Am un credit si un card de de credit la o banca din 2007. acum am facut o refinantare la alta banca pentru a le acoperi si banca imi percepe cate 100 de lei pentru a-mi da acceptul sa imi refinantez imprumutul ca un comisionul unic cica in virtutea ordonantei 50 desi creditul are dobanda variabila si ei m-au pus sa semnez un act aditional creditelor prin care imi percep comision pentru eliberarea adresei de rambursare pe care eu insa nu am cerut-o neavand nevoie de ea . Mi-au spus ca acestea sunt normele si altfel nu imi dau acceptul . ESTE LEGAL SI CORECT ? va multumesc anticipat pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Incheiere act aditional oug 50/2010 cu banca-abuz? dinu constantin dinu constantin am primit invitatia bancii de a semna un act aditional pentru un credit auto luat in 2008. fata de cotatia ROBOR au mai cerut o marja nu sunt de acord cu ... (vezi toată discuția)
Speta oug 50 GCC GCC Buna ziua! In anul 2005 mi-am facut un card de credit(descoperire de cont)- 1980 lei si cu aceasta ocazie mi s-a deschis si un cont. La acest credit nu mi s-a ... (vezi toată discuția)
Marja bancii dinu constantin dinu constantin am un credit auto vechi unde dobinda era variabila (fara marja), acum cu intrarea OUG 50/2010 dobinda este robor +marja in cazul meu. Ce nedumerire am. ... (vezi toată discuția)