avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... imputernicire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

imputernicire

am un cont la un C.A.R...la care iam dat imputernicire fostei sotii....avind in vedere ca cei de la car mior zis ca ea nu poate sa scoata acesti bani de acolo fara imputernicire data de mine de la notar ..eu intreba daca ii adevarat ....si daca poate sa ii scoata fara acea imputernicire.......la acel car..una dintre revizoare este o matusa de a ei si poate ca ma mintit in legatura cu imputernicirea
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:15, 20 Decembrie 2010
nu poate retrage bani fara imputernicire. acum ca ati imputernicit-o, va putea pana in clipa cand i-o revocati (imputernicirea)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depozit la o banca, mostenire olga2011 olga2011 un prieten de-al meu are citeva depozite in lei la o banca., ar dori ca dupa decesul lui aceste sume de bani sa nu faca obiectul succesiunii sa-i lase ... (vezi toată discuția)
Bani imprumutatii Loredana Popescu Loredana Popescu Buna ziua , am si eu o intrebare la dumneavoastra in legatura cu problema mea, daca se poate sa i-mi raspundeti si mie. Eu am locuit in Franta avind cetetenie ... (vezi toată discuția)
Plangere fals si uz de falz Silviu12345 Silviu12345 Buna ziua, mi-a fost facut un contract de munca fictiv si am fost angajat fara stirea mea la o firma de paza de catre matusa mea, in momentul in care ea m-a ... (vezi toată discuția)