avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bani imprumutatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bani imprumutatii

Buna ziua , am si eu o intrebare la dumneavoastra in legatura cu problema mea, daca se poate sa i-mi raspundeti si mie. Eu am locuit in Franta avind cetetenie acolo, am cunoscut un baiat , cu care am crezut ca o sa am o ;relatie;; el are cetetenie romina ,, . acest baiat mia cerut o suma de bani , spunindumi ca are o mare problema ,, lam imprumutat cu suma de 30,000 mii euro ,bani au fost transferati in contul mamai sale si ai fratele sau. Acest baiat spundumi ca o sa imi returneze bani inapoi, bani iam transferat in contul familiei sale intre 2007 si 2008 , deci intrun an iam transferat acesti bani in contul familiei sale in rominia eu fiind in Franta. In 2009 iam facut mutatie la mine acasa , el nu avea niciun fel de act in Franta. am mers la primarie si am declarat ca am o relatie cu el , ca sa poata locui cu mine , mai bine spus sa ai pot face o adresa, Acum nu mai vrea sa imi returneze bani inapoi, ce pot face sa imi optin bani inapoi pe cale legala? imi mai pot optine bani inapoi? precizez ca nu am niciun act doveditor ca iam dat bani , am doar estrasele de cont precum ca bani mei au fost transferati in contul familiei sale.Pot scoate estrasele de la banca , ca am transferat aceesti bani in contul familiei sale in rominia. Va sa imi spuneti daca se poate imi mai pot optine bani inapoi? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 21:55, 9 Noiembrie 2010
sub ce forma ati transferat banii in conturile lor?Ca imprumut sau cadoua?Ce reprezentau sumele de bani?Ce apare concret la banca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre casa nicu1988 nicu1988 buna ziua am o intrebare eu am avut o relatie cu o tipa dupa doi ani am luat o casa dar noi find la munca casa a fost trecuta pe mama ei iar acum ea a fugit cu ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani Dizz16 Dizz16 Buna ziua! Am primit o suma de 4000€ in Septembrie 2017 de la o persoana de origine italiana prin transfer bancar in contul din Italia, eu la randul meu i-am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am si eu o problema andy1992 andy1992 anul trecut in toamna am fost sa ma p[limb cu un prieten cu scuterul am fost pana la tatal meu sa cer niste bani pentru benzina in timp ce prietenul meu a ... (vezi toată discuția)