avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PLANGERE FALS SI UZ DE FALZ
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PLANGERE FALS SI UZ DE FALZ

Buna ziua, mi-a fost facut un contract de munca fictiv si am fost angajat fara stirea mea la o firma de paza de catre matusa mea, in momentul in care ea m-a angajat eram in somaj si mi-a fost oprita indemnizatia de somaj deoarece dânsa m-a angajat la firma de paza cu care este asociata. Intre timp am facut sesizare la ITM si plangere la parchet pentru ca m-a angajat fara voia mea. Cei te la ITM au sesizat cele intamplate si i-au dat termen 15 zile celor de la firma de securitate sa imi plateasca lunile de somaj ramase drept despagubire, la 10 zile matusa mea a venit si mi-a inmanat 2000 ron pentru a-mi retrage plangerea si pentru a termina cu politia si ITM-ul. Am retras plangerea de la ITM, matusa mea mi-a dat banii dupa care urma sa ma duc la politie pentru a-mi retrage plangerea si de acolo, doar ca domnul comisar mi-a spus ca nu se mai poate face asta si ca o sa o trimita mai departe la Bucuresti, eu fiind din Prahova. La 2 saptamani dupa acestea matusa mea m-a oprit in trafic si m-a pus sa semnez cererea de incetare si contractul de munca, eu nestiind ca nu trebuia sa fac asta. Acum cineva mi-a zis ca pot sa devin vinovat si toate sa se intoarca asupra mea deoarece plangerea de la politie a ramas in vigoare si ca am mintit organele de politie in legatura cu falsul facut, pot pati ceva ? Va rog frumos daca mai aveti nevoie de detalii astept un raspuns in comentarii, multumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:55, 1 Noiembrie 2018
Va rog, ma poate ajuta cineva ?
Buna ziua. De ce v-ar fi angajat matusa fara stirea dvs? Pentru ce motiv?
Si doi, se pune intrebarea: Ati mintit organele de politie in legatura cu falsul facut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosire date personale Silviu12345 Silviu12345 Buna ziua, in urma cu 2 saptamani am fost rugat de catre unchiul si matusa mea sa le conduc duba cu agenti de securitate pana la bucuresti si inapoi deoarece ... (vezi toată discuția)
Codul muncii art. 55 lit. "b" garbagekid garbagekid Buna ziua. Daca se poate doresc o parere la cazul in care ma aflu: asta vara am fost angajat la o societate de paza si protectie care presta servicii unui ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere penala emil51 emil51 Ma intereseaza daca se poate sa retrag o plangere penala, pe care am facut-o si care se afla la organele de politie in cercetare.Multumesc! (vezi toată discuția)