Buna ziua, mi-a fost facut un contract de munca fictiv si am fost angajat fara stirea mea la o firma de paza de catre matusa mea, in momentul in care ea m-a angajat eram in somaj si mi-a fost oprita indemnizatia de somaj deoarece dânsa m-a angajat la firma de paza cu care este asociata. Intre timp am facut sesizare la ITM si plangere la parchet pentru ca m-a angajat fara voia mea. Cei te la ITM au sesizat cele intamplate si i-au dat termen 15 zile celor de la firma de securitate sa imi plateasca lunile de somaj ramase drept despagubire, la 10 zile matusa mea a venit si mi-a inmanat 2000 ron pentru a-mi retrage plangerea si pentru a termina cu politia si ITM-ul. Am retras plangerea de la ITM, matusa mea mi-a dat banii dupa care urma sa ma duc la politie pentru a-mi retrage plangerea si de acolo, doar ca domnul comisar mi-a spus ca nu se mai poate face asta si ca o sa o trimita mai departe la Bucuresti, eu fiind din Prahova. La 2 saptamani dupa acestea matusa mea m-a oprit in trafic si m-a pus sa semnez cererea de incetare si contractul de munca, eu nestiind ca nu trebuia sa fac asta. Acum cineva mi-a zis ca pot sa devin vinovat si toate sa se intoarca asupra mea deoarece plangerea de la politie a ramas in vigoare si ca am mintit organele de politie in legatura cu falsul facut, pot pati ceva ? Va rog frumos daca mai aveti nevoie de detalii astept un raspuns in comentarii, multumesc.
Buna ziua. De ce v-ar fi angajat matusa fara stirea dvs? Pentru ce motiv?
Si doi, se pune intrebarea: Ati mintit organele de politie in legatura cu falsul facut?