avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... FOLOSIRE DATE PERSONALE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

FOLOSIRE DATE PERSONALE

Buna ziua, in urma cu 2 saptamani am fost rugat de catre unchiul si matusa mea sa le conduc duba cu agenti de securitate pana la bucuresti si inapoi deoarece unchiul meu a ramas fara permis de conducere. Ei colaboreaza cu o firma de securitate "Akyle security" si duc agentii de la Valenii de Munte la Bucuresti cu 2 dube 8+1. Am facut cele 3 curse, toate bune si frumoase urmand ca dupa o saptamana sau doua sa le spun daca vreau sa ma angajez ca agent de securitate la firma cu care ei colaboreaza, in momentul acela eu eram in somaj. Dupa o saptamana i-am sunat sa le zic ca mi-am gasit job in alta parte si ca nu mai sunt interesat de postul de agent de securitate. Nu a fost nici o problema, i-am ajutat cu acele curse cu duba pana la Bucuresti dupa care fiecare si-a vazut de treaba lui, pana cand acum o saptamana am fost la AJOFM sa pun viza la somaj, mare mirare a fost cand domnul de acolo m-a intrebat daca m-am angajat, eu i-am spus ca nu m-am angajat la care dansul mi-a spus ca figurez la o firma de securitate "X Guard Security", nici vorba de "Akyle Security" am plecat cu coada intre picioare si cu indemnizatia de somaj oprita. Matusa mea cand am fost sa fac acele curse la bucuresti cred ca mi-a luat buletinul si i-a facut o poza si m-a angajat la firma aceea de paza deoarece nu am vrut sa ma duc sa ma angajez la firma aceea de paza si m-au angajat cu rea intentie ca sa pierd indemnizatia de somaj. Eu nu am fost nicaieri, nu am semnat nici un contract, nimic, cum este posibil sa ma angajeze asa ? Am scris aici povestea mea pentru ca as vrea sa le fac plangere pentru folosirea datelor mele personale, dumneavoastra ce ma indrumati ? Am vre-o sansa sa ii fac sa plateasca pentru raul facut si sa imi recuperez banii pe lunile care urmau sa iau somaj?
Eu m-am inscris si la scoala de soferi C si E stiind ca am bani sa achit scoala din banii de somaj, acum sunt nevoit sa renunt deoarece nu mai am bani si m-am certat si cu parintii mei. Ce ma sfatuiti sa fac ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:30, 11 Septembrie 2018
Sesizati ITM-ul/Politia/Parchetul cu privire la faptul ca nu ati semnat niciun c.i.m. cu acea societate.
Ultima modificare: Duminică, 9 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Am fost la ITM Prahova iar cei de acolo mi-au zis sa le scriu un mail celor de la ITM Ilfov deoarece firma este din Ilfov, am trimis mail si nu am primit inca un raspuns.
Cand ati sesizat ITM Ilfov?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere fals si uz de falz Silviu12345 Silviu12345 Buna ziua, mi-a fost facut un contract de munca fictiv si am fost angajat fara stirea mea la o firma de paza de catre matusa mea, in momentul in care ea m-a ... (vezi toată discuția)
Munca alysteel10 alysteel10 Buna seara m-am angajat la o firma de paza force guard de 2 saptamani si am cautat pe google `force guard itm` si mare mi-a fost mirarea sa vad unele ... (vezi toată discuția)
Problema carte de munca AndreiMIT AndreiMIT Buna ziua, Incerc sa aflu ce s-a intamplat cu cartea mea de munca, in anul 2007 m-am angajat la o firma de paza aveam aproximativ 19 ani, nu mai retin daca ... (vezi toată discuția)