avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... impozit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

impozit

am vandut o masina acum 4 ani,am facut contract de vanzare cumparare de mana intre 2 martori,respectivu a dus masina la fier vechi si ma lasat cu impozitu neplatit mia adus acum un an actele si numerele cu mesaju sa o radiez dar ramanand 3 ani de impozit neplatit plus un an ca nu am radiato cu gandu ca va veni sa imi dea si pe acei ani restanti bani de impozit,intrebarea mea este cum as putea sa il fac sa imi plateasca acei 3 ani ca pan in prezent sa adunat undeva la 560lei.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 13:52, 20 Decembrie 2010
Buna-credinta a dvs. nu a fost impartasita si de "cumparator" ... In aceasta situatie , sunteti bun de plata ... #-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voucher ionutardel ionutardel am vandut o masina dacia acum 4 ani,cu contract de vanzare cumparare,respectivu nu sia platit impozitu,anu trecut a dus masina la fier vechi si mia adus ... (vezi toată discuția)
Radierea unui autoturism ikebana_09 ikebana_09 Buna,am si eu o problema.Tatal meu a vandut o masina acum 5 ani,fara nici un act,adica contract de vanzare-cumparare sau altceva.Persoana respectiva nu a mai ... (vezi toată discuția)
Radierea masinii, neplatirea impozitului johnny744 johnny744 buna ziua am cumparat o masina din spania am inmatriculato pe numele meu am aduso in romania fara sa o radiez de acolo si am inmatriculato in romania , la ... (vezi toată discuția)