avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... voucher
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

voucher

am vandut o masina dacia acum 4 ani,cu contract de vanzare cumparare,respectivu nu sia platit impozitu,anu trecut a dus masina la fier vechi si mia adus numerele si actele cu mesaju sa o radiez dar si o paguba de vreo 500lei.INTREBAREA mea este pot obtine un voucher daca platesc impozitu avand doar actele masinii fara sa am masina?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 12:52, 20 Decembrie 2010
pai si aia de ce sa va dea voucher, daca nu aveti masina ?
cand ati vandut-o , trebuia s-o radiati de la financiar. va trebui sa platiti si impozitul
Nu se poate fara masina. Erau niste etape de parcurs, trebuia predata masina la REMAT in vederea obtinerii voucher-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit ionutardel ionutardel am vandut o masina acum 4 ani,am facut contract de vanzare cumparare de mana intre 2 martori,respectivu a dus masina la fier vechi si ma lasat cu impozitu ... (vezi toată discuția)
Radiere auto de la impozit dumitramicmi dumitramicmi Buna ziua. Am o problema in legatura cu radierea unui autoturism. In 2005, l-am radiat din circulatie la cerere si apoi l-am vandut la REMAT ca fier vechi. ... (vezi toată discuția)
Radiere auto ursaanica ursaanica Buna ziua, Am avut un auto dacia mai veche de 10 ani care a fost vanduta pe bucati (nu am contract de vanzare cumparare). Am ramas doar cu ... (vezi toată discuția)