avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radierea unui autoturism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radierea unui autoturism

Buna,am si eu o problema.Tatal meu a vandut o masina acum 5 ani,fara nici un act,adica contract de vanzare-cumparare sau altceva.Persoana respectiva nu a mai platit impozitul dupa masina iar acum i s-a adunat tatalui meu un impozit de 60 de mil.Mentionez ca masina este un mercedes 300D din 1976 iar ITP si asigurarea nu au mai fost facute de 3 ani.Actele masinii originale,talonu si cartea de identitate au ramas la tata,dar persoana respectiva a vandut masina la fier vechi la negru.Intrebarea mea este ce se poate face pentru radiere.Ca la politie nu vor sa o radieze fara adeverinta de plata a impozitului.Se poate face ceva sa se stopeze impozitu sau sa se scada retroactiv.Va rog sa ma ajutati
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 18:05, 11 Mai 2011
Va fi foarte greu de dovedit instrainarea masinii fara nici o dovada. Mergeti la Adm. Financiara, biroul Taxe si daca stiti numele si prenumele si adresa celui la care s-a vandut masina si data cand ati facut-o masina ar putea fi radiata. Dar cu plata din urma nu cred ca se mai poate face ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voucher ionutardel ionutardel am vandut o masina dacia acum 4 ani,cu contract de vanzare cumparare,respectivu nu sia platit impozitu,anu trecut a dus masina la fier vechi si mia adus ... (vezi toată discuția)
Impozit ionutardel ionutardel am vandut o masina acum 4 ani,am facut contract de vanzare cumparare de mana intre 2 martori,respectivu a dus masina la fier vechi si ma lasat cu impozitu ... (vezi toată discuția)
Hg nr.44 din 2004 nacl nacl [b]HG nr.44 din 2004 prin care se aprobă Normele de aplicare a Codului Fiscal [/b] Astfel, in conformitate cu pct.122, alineatele (2) şi (3), Titlul ... (vezi toată discuția)