Buna,am si eu o problema.Tatal meu a vandut o masina acum 5 ani,fara nici un act,adica contract de vanzare-cumparare sau altceva.Persoana respectiva nu a mai platit impozitul dupa masina iar acum i s-a adunat tatalui meu un impozit de 60 de mil.Mentionez ca masina este un mercedes 300D din 1976 iar ITP si asigurarea nu au mai fost facute de 3 ani.Actele masinii originale,talonu si cartea de identitate au ramas la tata,dar persoana respectiva a vandut masina la fier vechi la negru.Intrebarea mea este ce se poate face pentru radiere.Ca la politie nu vor sa o radieze fara adeverinta de plata a impozitului.Se poate face ceva sa se stopeze impozitu sau sa se scada retroactiv.Va rog sa ma ajutati
Va fi foarte greu de dovedit instrainarea masinii fara nici o dovada. Mergeti la Adm. Financiara, biroul Taxe si daca stiti numele si prenumele si adresa celui la care s-a vandut masina si data cand ati facut-o masina ar putea fi radiata. Dar cu plata din urma nu cred ca se mai poate face ceva.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Voucher
ionutardel
am vandut o masina dacia acum 4 ani,cu contract de vanzare cumparare,respectivu nu sia platit impozitu,anu trecut a dus masina la fier vechi si mia adus ... (vezi toată discuția)
Impozit
ionutardel
am vandut o masina acum 4 ani,am facut contract de vanzare cumparare de mana intre 2 martori,respectivu a dus masina la fier vechi si ma lasat cu impozitu ... (vezi toată discuția)
Hg nr.44 din 2004
nacl
[b]HG nr.44 din 2004 prin care se aprobă Normele de aplicare a Codului Fiscal [/b]
Astfel, in conformitate cu pct.122, alineatele (2) şi (3), Titlul ... (vezi toată discuția)