avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recurs

Am castigat un proces ,am primit comuninarea sentintei pe 25 11 2010 data postei, am aflat de la registratura judecatoriei ca paratul a formulat recurs cu data de 17 12 2010.As vrea sa stiu daca el trebuia sa primeasca comunicarea odata cu mine si daca recursul se judeca intr-o singura infatisare sau urmeaza un nou proces.
Cel mai recent răspuns: Danut Ruse , Avocat 15:58, 20 Decembrie 2010
Problema legata de termenul de 15 zile de formulare al recursului va fi analizat la primul termen de judecata, urmand ca recurentul sa faca dovada datei comunicarii sentintei judecatoresti atacata cu recurs. Procesul in recurs poate fi ceva mai scurt din punct de vedere al timpului finalizare, functie de problemele invocate de recurent. Asistenta unui avocat consider ca este benefica in aceasta situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea de completare a sentintei mental mental la termenul stabilit de instanta pentru completarea sentintei mai am dreptul de a prezenta concluzii(denumite eventual altfel) in care sa fac referiri la ... (vezi toată discuția)
Date diferite la comunicarea unei hotarari judecatoresti marinescudorina marinescudorina As dori sa stiu dupa o hotarare definitiva si executorie de drept,comunicarea se face atat la parat cat si la reclamant la aceeasi data s-au date diferite.Eu ... (vezi toată discuția)
Recurs intr-un litigiu de munca ContSters98540 ContSters98540 Buna ziua, Un fost angajat ne-a actionat in judecata. In prima instanta am castigat, iar apoi angajatul a facut recurs. Conform legii Dialogului social, in ... (vezi toată discuția)