avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat

am un titlu de proprietate pe care sunt 4 persoane una dintre ele a decedat si nu are mostenitori pe nimeni ce se intampla cu partea acesteia ? si mai am o intrebare sa facut o greseala in acest titlu anume din numele constantin sa scris constantina si cei de la primarie lau trimis la modificat dar de un an de zile nu am nici o veste despre acest titlu cei de la primarie spn ca nu a venit de la modificat dar un an mie mi se pare mult pentru o mik modificare acum ma gandesc poate cei de la primarie lau dat unei persoane din cele 3 ramase care eu cred ca nu trebuia sa il dea decat cu iinstiintarea mea ,si ei imi ascund chestia asta sau datimi un sfat unde trebuie sa ma adresez sa aflu daca mai este la modificat sau lau luat cei de la primarie va multumesc anticipat
Compenetra modificarii titului de proprietate pentru gresala materiala a prenumelui unuia dintre mostenitori este a Comisiei Judetene de Fond Funciar, care, printr-un simplu amendament poate dispune rectificarea titlului. In caz de raspuns negativ ( majoritatea comisiilor fac acest lucru) in termen de 30 de zile de la primirea raspunsului negativ ( de regula ca actul a intrat in circuitul civil si nu poate fi modificat pe cale administrativa) urmeaza sa va adresati instantei de judecata, respectiv Judecatoriei in raza teritoriala unde se afla terenul ( terenurile in litigiu). Succes!
johnny82drs a scris:

am un titlu de proprietate pe care sunt 4 persoane :)una dintre ele a decedat si nu are mostenitori pe nimeni ce se intampla cu partea acesteia ? si mai am o intrebare sa facut o greseala in acest titlu anume din numele constantin sa scris constantina si cei de la primarie lau trimis la modificat dar de un an de zile nu am nici o veste despre acest titlu cei de la primarie spn ca nu a venit de la modificat dar un an mie mi se pare mult pentru o mik modificare acum ma gandesc poate cei de la primarie lau dat unei persoane din cele 3 ramase :))

deci pe titlu sant 4 persoane una a decedat fara mostenitori , constantin sa scris constantina ..... cei de la primarie lau dat unei persoane din cele ramase - GHICI CINE SCRIE ? :))
pentru avocat.bula:
nu cred ca aici e sezatoare, cu snoave si ghicitori !

Pentru johnny : vorba-i vant, scrisu-i sfant !
Fa solicitare scrisa si atunci afli raspunsul; altfel esti dus cu 'presul'.
cu respect domnu avocat bula dar nu am inteles nimik din ce ai vrut sa raspunzi aici ,poate nu sunt avocat dar sunt un om normal care cere ajutor cu un sfat de la niste oameni buni care dupa cum se vede incearca sa ajute lumea pe aici dar tu nu stiu ce cauti pe aici ca vad ca iei lumea la misto de parca toti sunt prosti si tu esti cel mai destept .dupa cum am mai zis am nevoie de un sfat nu sa rada cineva de mine si daca eram in tema nu mai postam pe acest forum asa ca daca aveai putin respect puteai sa imi spui unde am gresit daca vroiai sa imi raspunzi dar again lipsa de respect va multumesc pentru nimik domnu BULA
Cred ca trebuie sa puneti capat atacurilor la persoana .... raspunsurile offtopic vor fi sterse.

Alte discuții în legătură

Titlu proprietate stoicamarius87 stoicamarius87 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o problema mai exact: bunicii mei in registrul agricol pana in anul 2001 aveau o proprietate de 3 ha si 88,76 arii . (O ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate incorect cristache paula cristache paula buna ziua va rog ajuta-ti-ma si pe mine,unchiul meu a primit titlul cu mostenirea de la tatal sau dar el nu apare pe titlu,in schimb cumnata lui apare. -cum ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, bunicul meu, (decedat in anul 2005), in calitate de ... esanu doina esanu doina Buna ziua, Bunicul meu, (decedat in anul 2005), in calitate de veteran de razboi, a fost improprietarit cu un lot de pamant. Din pacate, pe Titlul de ... (vezi toată discuția)