avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie monoparentala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie monoparentala

Buna ziua. Odata cu implinirea a 2 ani a copilului nu stiu din ce cauza nu am mai primit alocatia monoparentala cu toate ca cea de stat a venit, dosarul la primarie este in ordine, am alocatia pe card la brd. Daca m-ar putea cineva informa unde pot sa ma adresez ca nu stiu doamna de la primarie de unde am fost sa intr de dorar nu stie nici ea din ce cauza nu am primit-o
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 19:44, 20 Decembrie 2010
Cel mai bine va interesati la directia judeteana/municipala de asistenta sociala, care face si plata acestui tip de alocatie. (o sa va intrebe numele si prenumele reprezentantului legal al copilului si CNP-ul minorului si o sa va spuna ce nu-i in regula)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere drept stimulent insertie ghinetgeorge ghinetgeorge Eu sunt in sitiatia cu PFA cu venituri negative si am cerut stimulent de insertie si am primit decizia care spune urmatoarele: Ordinul MMFPS 1474/2011 se ... (vezi toată discuția)
Alocatia copilului snora snora Buna ziua am si eu o intrebare legata de alocatia copilului. copilul meu implineste 2 ani in decembrie nu am primit dupa el alocatia copilului numai ... (vezi toată discuția)
Alocatie monoparentala zabamalia zabamalia Va rog frumos sa-mi spuneti cat este plafonul la alocatia monoparenatala pe anul 2013; singura am in intretinere un copil minor si fata in varsta de 21 de ... (vezi toată discuția)