avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am luat amenda desi eu am rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am luat amenda desi eu am rovinieta

Am primit acasa doua plicuri cu amenzi pt ca nu as fi avut rovinieta in luna octombrie. Eu am rovinieta platita din ianuarie si este valabila pana in ianuarie 2011.Cum pot sa scap de ele fara sa ii mai dau in judecata?
Cel mai recent răspuns: Mircea Teis , Avocat 22:55, 20 Decembrie 2010
Buna seara !
Singura solutie este sa atacati (in termen) in instanta procesele de contraventie intocmite in aceste conditii ... Ar trebui sa verificati care este motivul pentru care nu figurati in baza de date ... pt ca s-ar putea sa mai luati amenzi pt acest "motiv" ...
Ultima modificare: Luni, 20 Decembrie 2010
Adrian Marin, Consilier juridic
Din moment ce procesele verbale au fost deja intocmite, alta modalitate nu mai exista. Trebuie sa le contestati, astfel incat sa eliminati riscul de a mai primi asemenea amenzi contraventionale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Surprize marca ratc (constanta) Europafaranoi Europafaranoi Buna ziua, Azi am batut drumul pana la Directia Impozite si Taxe Locale Bacau cu gandul sa obtin un certificat fiscal pentru copilul pe care il am la ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta electronica pe a2 Daniel1990 Daniel1990 Buna ziua. M-am lovit astazi de o mica problema. Am iesit din Bucuresti pe audostrada A2 si am mers pana la km 30 unde am fost nevoit sa parasesc autostrada ... (vezi toată discuția)
Amenzi intarziate rovinete iuliansarariu iuliansarariu buna ziua ma numesc iulian si am o problema referitor la amenzi roviniete ,eu lucrez in strainatate la intoarcere in romania dupa o perioada mai lunga miau ... (vezi toată discuția)