Am plecat pana la urma din firma, fara a mai anunta sefii. Acum ma gandesc sa le trimit un mail prin care sa-mi justific gestul. Am plecat din cauza mai multor probleme, dar principala problema era stresul. Adica am slabit exagerat de mult, am intrat si intr-o stare depresiva puternica.....colegele mele s-au suparat ca a plecat asa, dar mai importanta e sanatatea. Pana sa plec nu ne intelegeam mai deloc, eu fiind responsabilul.
Of imi pare rau ca ati trecut prin momente asa de grele cu sanatatea. Era mai bine sa fi vorbit cu superiorii dmv si sa le spuneti ca doriti cateva zile libere sau daca nu mai vroiati acesl servici depunea-ti un preaviz si gata ..Sincer mai bine mergeti si discutati fata -n fata cu sefii problemele suferite de dmv , e mai bine.Succes
inainte de luna decembrie ne-au triis fax ca nu accepta cereri pentru concedii, luna aceasta fiind cea ai profitabila.....nu sunt impacata ca am plecat pentru ca imi placea ceea ce faceam dar ma siteam in pericol, nici acum nu mi-am revenit complet....dar nu stiu cum sa ma scuz in fata colegelor si a sefilor
un prim pas ar fi sa va prezentati cu scuzele de rigoare pentru ca nu ati anuntat
restul poate veni de la sine
succes si sanatate va urez
:((
:stunned:
=D>