avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită sechestru pe casa
Discuție deschisă în Executare silită

sechestru pe casa

s-a depasit termenul la care trebuia platita sulta si executorul a pus sechestru pe casa , dar fara evacuare..ce inseamna acest lucru si daca executorul are dreptul de a ameninta persoana care n-a platit cu atat mai mult cu cat a intrat peste mama cu politia in casa spunand ca el a trimis instiintarea ,dar mama nu a primit-o decat a doua zi dupa aceasta vizita...mentionez ca in procesul verbal incheiat la prima vizita a executorului s-a pus gaj un teren de 1000mp. , iar acum executorul s-a razgandit (dupa o luna ) spunand ca acel teren nu are deschidere si pune sechestru pe casa ..mama este o femeie in varsta de 70 de ani,sta singura si a fost foarte traumatizata in urma acestei ultime "'vizite""...ce sa faca ?
Cel mai recent răspuns: Luciaturcescu , utilizator 13:23, 22 Decembrie 2010
Buna ziua !
Va sfatuiesc sa introduceti contestatie la executare conform art. 399 si urm. c.p.c.
In masura in care faptele intrunesc elementele constitutive ale infractiunii,persoana vatamata poate sesiza parchetul in acest sens.
Un sfat extrem de necesar : angajati- va avocat !
Cu stima !
va multumesc pentru sfaturi...am obosit psihic si renunt..o sa platesc toata suma sa scap de nebun (ma refer la fratele care locuieste cu mama si cu care s-a judecat 6ani ,acesta nefiind multumit cu cat i-au dat parintii si pt. ca ,ceilalti 3 frati am renuntat la mostenire in favoarea lui, a dat-o pe mama in judecata..sperand ca va ramane cu toata averea )..numai dumnezeu mai stie cum o va linisti pe mama si cum va putea sa treaca peste toata aceasta durere de mama vis-a-vis de fiul ei . Va doresc sarbatori fericite si un an mai bun..(procedez bine ?oricum fac totul pt.mama mea..eu fiind una din cei trei ,,renuntatori,,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita/poprire giranti sc Bogdan-G Bogdan-G Problema mea suna cam asa : 1. Eu si parintii mei suntem garanti obligati in solidar la o S.C . Cum S.C nu si-a mai putut plati ratele s-a ajuns la executarea ... (vezi toată discuția)
Succesiune trestenicu trestenicu Buna ziua,va deranjez cu o intrebare:bunicul a decedat in1985,avand5copii.La deschiderea succesiunii avea ca bunuri ocasa intr-o curte de 1000mp,intravilan.Doi ... (vezi toată discuția)
Executare silita nina1974 nina1974 Buna ziua. Sunt divortata din martie 2013 si nu am facut partaj cu fostul sot. Locuinta era o donatie catre mine doar, de la o matusa. Eu am ramas in locuinta ... (vezi toată discuția)