avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat in alta localitate decat cea de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat in alta localitate decat cea de domiciliu

daca mi-a fost retinut permisul pentru 90 de zile in alt judet de cel de domiciliu unde depun cererea de reducere a perioadei (dupa promovarea testului de cunostere a legislatiei rutiere)?Lla politia rutiera unde am domiciliu sau la cea unde mi-a fost retinut?
Cel mai recent răspuns: rodik_201 , utilizator 08:54, 5 Ianuarie 2011
la BPR in al carui evidenta sunteti - cel de domiciliu. de altfel, dupa 15 zile BPR care a aplicat sanctiunea trimite permisul dvs catre BPR de la domiciliu.
MULTUMESC PENTRU RASPUNS.
Masura luat de orice alta politie,din orice localitate,ca si eventualele acte se comunica politiei de domiciliu.
Mergeti la politia rutiera a localitatii dvs.
Voi Raspunde tot eu deoarece sotul meu trece printr-o astefel de situatie.Cererea pentru reducerea perioadei de suspendare se depune la politia pe raza caruia s-a produs accidentul ,dupa ce a luat examenul dat la politia de domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat Costantin 16 Costantin 16 Buna ziua mea fost retinut permisul pentru 90 zile pentru depasirea neregulamentera urmată cu avari usoare doar o oglinda si 30 zile pentru ne anintarea ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis 3 luni Logan2 Logan2 Pe data 13 sep 2019 mi s a suspendat permisul pentru 90 zile,cu alcoolemie 0,29 in aer expirat,fiind implicat si intr un accident usor,o tamponare usoara ... (vezi toată discuția)