AVLIL a scris:
...
Ii doresc mnulta bafta si mi se pare fantastic faptul ca un barbat s-a trezit atat de repede, de regula le ia mai mult. Probabil ca tine la copil ori macar si-a dat seama ca are o responsabilitate. Daca facea actiunea numai ca sa o amarasca pe mama, o facea pentru incredintare, dar omul stie binele copilului si cere doar vizita!!! Bravo lui!
Avlil, barbatul asta s-a trezit de cand eram insarcinata, intai m-a amenintat ca ma omoara si pe mine si pe copil, apoi i s-a parut mai distractiv sa-mi faca viata un iad (asta e exprimarea lui) si mi-a jurat ca se va folosi de copil cat va putea ca sa imi faca rau. Asa ca 'ai dreptate', bravo lui. Stia ca nu are sanse sa demonstreze nimic impotriva mea ca mama, conditii materiale am mai bune ca el, eu zic ca pentru a-si atinge scopul a cerut foarte bine ce a cerut... Crezi ca e un model demn de urmat pentru copilul meu? Apropo, amenintarile astea le am inregistrate in discutii telefonice, le pot folosi la proces daca va fi cazul ?(sper sa nu ajung acolo)
A cerut sa fie recunoscut ca tata al copilului, sa-i poarte numele si dreptul de vizita, atat.
La 6 luni copilul depinde destul de mult de laptele meu, nu are program de somn fix, cu siguranta va trebui sa fie trezit sau la plecare sau cand se intiarce, daca il va lasa sa doarma, e normal asa ceva? Inca ceva, a cerut ca eu sa-i duc copilul la domiciliu, asa se procedeaza?