avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice contract de custodie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

contract de custodie

Pentru ca vremea nu mai permite se poate face contract de custodie pe materiale pe sumele venite prin Hotarare de Guvern(alfel se pierd banii)?
Cel mai recent răspuns: ContSters178043 , utilizator 14:26, 21 Decembrie 2010
Vremea e trecatoare !!! ALOP-ul e fff. clar !Contractele de custodie sunt o forma de motivare a platii fara receptie. Ce impiedica pe dvs. sau dupa caz furnizorul, sa aduceti la sediu bunurile datorate conform angajamentului legal ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire acord cadru institutii publice larysamat76 larysamat76 La incheierea de contracte subsecvente, o autoritate contractanta incheie un angajament legal numai in limita creditelor bugetare aprobate (ALOP). Situatia ... (vezi toată discuția)
Probleme cu constructorul MARIA MONSALVETE MARIA MONSALVETE Buna seara. Problema este cu o firma de constructii cu care am un contract incheiat pentru construirea unui acoperis, in pret fiind inclus materialul si ... (vezi toată discuția)
Combustibil luciapap luciapap Buna ziua,bonul de benzina se inreg in ct 3022 sau direct in ct de chel 6022? Unii sustin ca trebuie sa il trecem in 3022 si apoi pe 6022, altii direct pe ... (vezi toată discuția)