avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatia de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatia de crestere a copilului

sal, pot sa intru eu in concediu de crestere a copilului (tatal), daca sotia a luat 6 luni indemnizatia si a dorit sa se intoarca la munca dar nu au mai primit-o inapoi si au cerut sa incheie colaborarea cu acordul partilor. (sotia avand contract pe perioada determinata care expira in perioada concediului de maternitate),acum eu vreau sa stiu daca este vreo problema cu indemnizatia in ideea ca EU POT LUA INDEMNIZATIA DACA SOTIA NU MAI LUCREAZA?
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 21 Decembrie 2010
giro2003, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:26, 21 Decembrie 2010
1. Sotia poate sa beneficieze din nou de CCC., daca doreste.
2. Daca v-ati hotarat sa intrati dvs. in CCC o puteti face si dvs.
3. Intrarea in CCC se poate face oricand, pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de cresterea copilului pentru tati R3b0rn R3b0rn Sotia mea a fost angajata la o societate cu contract pe perioada determinata. Ea a ramas insarcinata si a nascut inainte sa ii expire contractul iar societatea ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie ionnita ionnita Buna ziua, am o fetita de 1 an si 10 luni, eu sunt angajat pe perioada nedeterminata de 11 ani, sotia nu a lucrat inainte de nasterea fetitei, nu am intrat in ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie de la data nasterii copilului si pana ce acesta implineste 2 ani ciurea_andrei ciurea_andrei Sunt SGP (soldat/gradat profesionist),lucrez in MAPN din 2006 si acum am devenit tatic. Sotia nu are servici si nici nu poate sa beneficieze de ... (vezi toată discuția)