avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale dovada asociat unic
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

dovada asociat unic

buna ziua,cum se obtine dovada verificarii de asociat unic intr-o societate?de unde trebuie sa o obtin si acte imi trebuiesc pentru eliberarea ei?
multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 20:57, 21 Decembrie 2010
Buna ziua ,

Dovada faptului ca puteti indeplini conditiile de a fi asociat unic , mai exact ca nu sunteti asociat unic intr -o alta societate se pot obtine de la registrul comertului din orasul in care locuiti prin completarea unui formular prin care solicitati verificarea calitati de asociat unic. Nu va sunt necesare acte suplimentare decat documentul de identitate , respectiv cartea de identitate deoarece va fi necesar ca respectivul formular sa fie completat cu datele dvs . O zi buna si Sarbatori fericite!
La infiintarea firmei, cei de la ONRC cauta in baza de date daca asociatul indeplineste sau nu aceasta conditie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintarea unei firme de catre un cetatean german in romania gylmenhaven gylmenhaven As dori sa aflu daca un cetatea german poate infiinta o firma cu sediul in Romania care sa-si desfasoare activitatea tot in Romania fara sa aiba nevoie de un ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate roocky roocky buna ziua.ce pasi trb urmati ptr infinarea unei firme?care este cea ami buna varianta?as dori sa deschid o frizerie.va multumesc (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social si asociat unic ilmir ilmir Buna seara Am si eu o problema vreau sa preiau firma tatalui meu si sa ii mut sediu in alt judet daca imi poate spune si mie ce pasi trebuie sa parcurg caci ... (vezi toată discuția)