avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Repartizare cheltuieli comune
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Repartizare cheltuieli comune

asociatia de proprietari ma pune la plata sumei de 100 lei la alte cheltuieli.Motivul fiid acela ca s au montat doua burlane de scurgere a apei de ploaie de la etajul 4 pana la parter.Mentionez ca locuiesc la etajul 3 iar in podul blocului are acces doar cel de la etajul 4 depozitandu si diverse lucruri.Aceeasi suma li s au trecut si vecinilor de parter 1 si 2...blocul cand a fost construi nu a avut acoperis
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 19:19, 21 Decembrie 2010
Si doriti sa stiti daca trebuie sa platiti sau nu?
Da, trebuie sa platiti intrucat acea lucrare este pentru proprietatea comuna.
trebuie sa platesc... ca e prorietate comuna :O folosita doar de respectivul de la etajul 4. pai cat e de comuna daca in sarpanta aia si a depozitat tot felul de obiecte incuiate cu lacat iar cheia e doar la el?????????#-o
Dar asociatie de proprietari aveti?
avem asociatie...ca doar ei m au pus la plata
Atunci faceti o solicitare scrisa catre conducerea asociatiei sa va puna la dispozitie o portiune din pod pentru ca aveti dreptul la folosinta in acel pod.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatii in bloc savincristina savincristina Buna seara ma numesc Savin Cristina si sunt proprietara unui apartament la etajul 4 al unui bloc.In urma cu 2 ani acoperisul blocului tip sarpanta a fost luat ... (vezi toată discuția)
Turturi bloc cris2279 cris2279 Buna ziua, De curand ne-am mutat intr-un apartament cumparat prin credit, deci evaluat: se afla la etajul patru intr-un bloc cu 4 nivele. La acelasi bloc la ... (vezi toată discuția)
Indepartarea zapezii de pe bloc aleodor27 aleodor27 Cui revine obligatia de a da jos zapada si sloiurile de gheata de pe acoperisul unui bloc- proprietarilor de la ultimul etaj sau asociatiei? Daca se poate sa ... (vezi toată discuția)