avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna

As dori sa stiu la cat concediu de odihna are dreptul, daca are acest drept, o persoana care lucreaza cu 2h pe zi?!?!
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: iubestedariarta , utilizator 16:39, 21 Decembrie 2010
21 de zile, indiferent de norma de timp. In cazul in care contractul inceteaza in cursul anului, salariatul are dreptul la 2 zile de concediu de odihna pentru fiecare luna lucrata.
da dar fractionat trebuie sa i acordati 15 zile lucratoare daca nu il dati tot 21 de zile confor contractului de munca(cititi l)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzare concediu odihna pe contract part-time vcoada vcoada Buna ziua tuturor, Sotia mea lucreaza in regim de part-time la un call center si se pare ca are probleme cu obtinerea concediului pe anul asta. In ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna angelica82 angelica82 Buna ziua. M-am angajat la Posta Romana ca factor rural in data de 9 martie anul in curs. Diriginta sustine ca nu as' avea dreptul la concediu decat dupa 11 ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna salariat marcucarolina marcucarolina Va rog frumos , cum trebuie sa acord concediul de odihna salariatilor daca acestia muncesc numai 6h/saptamana ,respectiv sambata,obiectul de activitate fiind ... (vezi toată discuția)