avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lipsa personal sau exploatare?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lipsa personal sau exploatare?

Buna ziua,
Lucrez intr-un hipermarket cash & carry unde criza de personal este o practica. Pe raionul pe care lucrez, treaba a ramas aceeasi dar trebuie facuta in mai putini oameni - 3 oameni, unul pe tura. Nu se pune problema de bai in plus dar efectiv nu mai fac fata; nici pauza de masa de 30 minute nu o pot lua toata odata pentru ca sunt chemata prin statie. Las pachetul si plec pe raion. Urnesc singura masini de spalat mai grele decat mine (am 55 Kg). In schimb rasplata este sanctiunea disciplinara. Trebuie sa merg acum in comisia disciplinara sa ma apar pentru ca nu am reusit sa fac ce ar face o echipa completa. Mi-ar fi de folos daca mi-ati putea spune care este acel pragraf din lege care ma poate apra in aceasta situatie. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Lucrat 8 ore, platit 7 ore Claark Claark Buna ziua! La firma unde lucrez, intr-o saptamana am intarziat de mai multe ori. Serviciul meu incepe la 7:00, era cand am ajuns la 7:15, 7:05 sau la 7:00, ... (vezi toată discuția)
Referat la locul de munca Agent Secret Agent Secret Lucrez intr-un fast-food(un lant foarte cunoscut la noi). Aici marea preocupare a celor din conducere(director + manageri) este aceea de a tipa, a te tine ... (vezi toată discuția)
Proces verbal privind desfasurarea proceduriii de cercetare disciplinara prealabila iulian1972 iulian1972 Buna ziua, Lucrez la o firma italiana din Brasov, mai exact un call center, din iulie 2010. Sunt angajat exact de cand s-a deschis si firma.In primele 3 luni ... (vezi toată discuția)