eu.ro.lex a scris:
Din pacate problema este des intalnita si nu are opozabilitate deoarece ati semnat un contract si o fisa a postului prin care ati fost de acord cu aceasta "procedura".
Nu cred ca e vorba de contabila "apta" sau "inapta", ea oricum executa ce i se cere de catre conducere.Problema este ca pentru ei e mai bine sa plateasca 7 ore decat 8 nu?Poate daca ati fi in situatia lor, ati face la fel.Incearca sa faca treaba maxima cu cheltuieli minime.Poate i-a prins si pe ei criza......:confused:
Foarte potrivit ideea ca "Poate i-a prins si pe ei criza". Chiar ca i-a prins. Daca as fi in situatia lor, sigur ca pentru atat nu as taia o ora. Dar in contract nu era vorba ca mi se taie o ora pentru 10 minute intarziere, asta este doar in ROI. Daca as fi un angajat al lor de o vechime mica sau indisciplinata nu as zice nimic. Dar dupa 8 ani de munca la ei, fara concediu de boala, fara absente nemotivate si dupa o groaza de ore suplimentare cand vroiau ei, nu ma asteptam la asa ceva. Poate seful de echipa e de vina, care nu are numai un an vechime la noi, nu stie nimic in afara de a comunica cu muncitorii la inceput de tura ca unde o sa lucreze si ma anunte pe mine unde apar probleme in timpul serviciului (sunt reglor), probleme pe care oricum aflu mai repede. In principal el e numai un pontator acolo, cu facultate :slap: