avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire cont aflat la alta banca decat banca la care ...
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire cont aflat la alta banca decat banca la care exista restante

am un credit restant la o banca. nu sunt salariat si nici nu am vreun venit si nici un bun pe numele meu. am in schimb un cont deschis la o alta banca cu o suma apropiata de 1000 lei in el. pe acel cont mi-a fost facuta poprirea. nu stiu ce s-a intamplat cu banii insa nu am fost anuntat inainte, avertizat, etc. este corecta abordarea? daca nu in baza carei legi ma pot adresa bancii la care am contul si ce pot face? multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 14:40, 27 Decembrie 2010
poprirea se face fara somatie; ulterior este notificat si debitorul
Da, poprirea se efectueaza fara somatie (art.453 C.proc.civ.).Nu are importanta faptul ca acel cont se afla deschis la o alta banca insa...ar fi trebuit sa fiti si dvs. instiintat de masura luata.
De regula esti instiintat. Mai ai domiciliul la adresa din contractul de credit?
Putea sa iti faca afisare pe usa si cine stie ce vecin sau copil a luat instiintarea de acolo. De regula asa se intampla

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe cont a unei persoane fizice, de catre fisc deiu69 deiu69 Buna ziua! As dori daca se poate o lamurire in legatura cu puterea fiscului de a pune poprire pe un cont la [BANCA]! Povestestea sta in urmatorul fel: sotia ... (vezi toată discuția)
Card de cumparaturi unck1u unck1u in 2006 am aincheiat un contract de emitere card de credit(de cumparaturi), cu o limita de 3170 lei, care ulterior fara a ma instiinat cineva mi a fost marita ... (vezi toată discuția)