avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... politia comunitara ma poate amenda pe linie rutiera?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

politia comunitara ma poate amenda pe linie rutiera?

am primit o amenda de la politia comunitara pentru parcare neregulamentara.....in zona unde am oprit nu am nici un indicator care sa ma impiedice sa opresc.in procesul verbal trimis acasa prin posta se specifica ,ca e o hotarare a consiliului local..si ca am oprit in dreptul unei porti mai tot timpul incuiata
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:38, 21 Decembrie 2010
politia a aplicat o dispozitie a consiliului local, lucru care este in competenta lor. daca consideri ca pv este neintemeiat depune contestatie la judecatorie in 15 zile de la primirea / semnarea pv.
Sunt localitati unde exista protocoale intre politia rutiera si cea comunitara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda abuziva dana&16 dana&16 Am parcat mașina în curtea interioara între blocuri unde parchează și locatarii și la plecare am găsit pe parbrizul mașinii înștiințare de amenda ... (vezi toată discuția)
Masina parcata regulamentar dar ridicata AndraProca AndraProca Buna ziua! Am si eu o intrebare: \"Ce sanse as avea sa castig un proces cu Primaria S6 si Pol. Rutiera ce mi-au rdicat masina din parcere?\" Pe data de 22. ... (vezi toată discuția)
Masina ridicata de pe strada, doresc sa fac plangere contraventionala elishepherd elishepherd In data de 15.01.2011 mi-a fost ridicata masina de pe o strada din sectorul 6. Banuind motivul pentru care nu am gasit-o unde am lasat-o m-am dus la parcul de ... (vezi toată discuția)