am nevoie urgent de un sfat.sunt chirias de 20 de ani al unui apartament care apartine primariei.vreau sa fac anumite inevstitii de genul apa curenta, canalizare,schimbare usi si geamuri pentru ca aparatmentul nu e dotat cu nimic si nici nu s-au mai facut renovari de 20 de ani de cand sunt chirias(vreau sa il cumpar dar nu mi se aproba si nu mi se spune motivul).intrebarea este daca fac aceste investitii pot macar sa imi recuperez cumva banii de la primarie(din chirie sau altfel?)?pentru ca nu mai pot locui in conditiile de acum si nici de mutat nu am posibilitate.va multumesc anticipat
Pentru a putea compensa contravaloarea imbunatatirilor efectuate trebuie musai acordul primariei (in cazul dvs.); in cazul in care obtineti acordul, nu veti avea dreptul la nici un fel de despagubiri si in plus, in functie de clauzele contractuale, puteti avea surpriza sa fiti si evacuat. In concluzie, tot cu primaria trebuie sa va rezolvati problema.
asadar trebuie sa merg la primarie si sa fac un contract cu ei sau o cerere care sa fie aprobata iar eu sa imi recuperez banii neplatind chiria sau cum voi cadea de acord cu primaria.nu ii pot obliga in nici un fel sa imi aprobe cererea .daca gresesc va rog sa ma corectati.va multumesc