avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... va rog un sfat!!!!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

va rog un sfat!!!!!

am nevoie urgent de un sfat.sunt chirias de 20 de ani al unui apartament care apartine primariei.vreau sa fac anumite inevstitii de genul apa curenta, canalizare,schimbare usi si geamuri pentru ca aparatmentul nu e dotat cu nimic si nici nu s-au mai facut renovari de 20 de ani de cand sunt chirias(vreau sa il cumpar dar nu mi se aproba si nu mi se spune motivul).intrebarea este daca fac aceste investitii pot macar sa imi recuperez cumva banii de la primarie(din chirie sau altfel?)?pentru ca nu mai pot locui in conditiile de acum si nici de mutat nu am posibilitate.va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Marina Mary , utilizator 18:11, 21 Mai 2024
Pentru a putea compensa contravaloarea imbunatatirilor efectuate trebuie musai acordul primariei (in cazul dvs.); in cazul in care obtineti acordul, nu veti avea dreptul la nici un fel de despagubiri si in plus, in functie de clauzele contractuale, puteti avea surpriza sa fiti si evacuat. In concluzie, tot cu primaria trebuie sa va rezolvati problema.
Sorry, am vrut sa scriu ,,in cazul in care NU obtineti acordul ...".
asadar trebuie sa merg la primarie si sa fac un contract cu ei sau o cerere care sa fie aprobata iar eu sa imi recuperez banii neplatind chiria sau cum voi cadea de acord cu primaria.nu ii pot obliga in nici un fel sa imi aprobe cererea .daca gresesc va rog sa ma corectati.va multumesc
Pai nu aveti deja un contract de inchiriere incheiat cu primaria ?!
in contract trebuie sa existe o clauza in sensul asta (de modificari ce se aduc imobilului de catre chirias)

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere spatiu vasilemb vasilemb Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu trei probleme: 1. Sunt asociat la o societate comerciala si am inchiriat ACUM 1 AN pe firma un sediu cu contract de ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez de la parati contravaloarea uzurii bunului meu? proces_ro proces_ro In anii 2005, 2006 au fost facute renovari in locuinta mea de catre cei cu care ma aflu in prezent in process (paratii), care au incheiat 3 contracte de ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere, perioada mare mihaela495 mihaela495 Buna ziua In calitate de SC as dori sa inchiriez un spatiu pentru a deschide un bar. Dar problema e ca spatiul respectiv are nevoie de multe ... (vezi toată discuția)