avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... notificare legea 112/95 si legea 10/2001
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

notificare legea 112/95 si legea 10/2001

in calitate de mostenitor testamentar mai pot cere de la mostenitorul rezervatar dreptul la imobilele respective daca nu am facut notificare in termenul prevazut de lege.Aceste doua imobile au fost revendicate de mostenitorii rezervatari si urmeaza sa primeasca despagubirile cind le va veni timpul.Testamentul prevede ca toate bunurile imobile se dau prin legat mie si la doi veri . Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 21:29, 21 Decembrie 2010
In conditiile in care nu ati formulat notificare nu puteti solicita parte din despagubirile obtinute de catre rezervatari prin diligenta lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament raul89 raul89 Buna seara. Supun atentiei dumneavoastra urmatorul text existent intr-un testament: \"testez lui x, totalitatea bunurilor mobile SAU imobile ce ... (vezi toată discuția)
Petitie de ereditate sau actiune in revendicare? CO.COS CO.COS Am un testament, autentificat notarial incheiat in 1970. Testatorii au decedat in 1989 si in 2001. In testament se prevede ca mostenesc de pe urma defunctilor ... (vezi toată discuția)
Testament cu prevederi interpretabile marius_cerbu marius_cerbu Am depus o cerere de despagubire conform legii 10, in anul 2001.Dupa 7 ani in care dosarul a trecut prin mainile multor comisii si era pregatit spre a fi ... (vezi toată discuția)