avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Examen traducator autorizat
Discuție deschisă în Traduceri

Examen traducator autorizat

Vreau sa dau un asemenea examen pentru traduceri de texte din engleza in romana, texte tehnice si comerciale.Pot veni la examen, in loc de dictionare cu un laptop in care am inregistrat cateva dictionare? imi este mai comod si mai practic. Se poate ?
Cel mai recent răspuns: nante , utilizator 12:12, 3 Octombrie 2013
Nu se poate. vid [ link extern ] /
Cracium fericit!
Citez "Se admite folosirea dicţionarelor bilingve"

Se interzice candidaţilor să pătrundă în sală cu orice fel de materiale (manuale, notiţe, însemnări, ghiduri, îndrumare, dicţionare explicative etc.) care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, precum şi cu orice mijloc electronic de comunicare. Candidaţii pot introduce în săli şi folosi în timpul examenului numai dicţionare bilingve tipărite. Supraveghetorii vor verifica respectarea acestei prevederi înainte de aducerea subiectelor în săli;
Ultima modificare: Miercuri, 22 Decembrie 2010
ContSters83715, utilizator
Masura este scandaloasa. Toata lumea foloseste la traduceri dictionare inregistrate pe calculator. Dece la examen este interzisa folosirea calculatorului, mai ales ca in calculator nu exista decat dictionare ??? Inca o dovada ca suntem condusi de minti inguste !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducator autorizat limba franceza pe domeniul juridic anab11 anab11 Buna seara, Vreau sa dau examen de traducator autorizat la MCC. Daca este cineva care a sustinut un astfel de examen si are subiectele, l-as ruga, daca ... (vezi toată discuția)
Examen traducãtor - utilizarea dictionarelor bilingve tiparite si sugestii subiecte examen osieriuoana osieriuoana buna ziua! m-am hotarat de curand sa dau examenul de traducator engleza/italiana la MCC si multe informatii le-am gasit pe acest forum dar as avea o ... (vezi toată discuția)
Examen traducãtor - utilizarea dicþionarelor bilingve în sala de examinare sozo sozo buna seara, Am si eu o rugaminte referitor la examenul de traducatori din sesiunea martie 2012 juridic italina.Sunt nedumerita in ceea ce priveste folosirea ... (vezi toată discuția)