Este posibil ca la o luna jumatate de la producerea accidentului, politia sa nu aiba inca semnat procesul verbal de constatare la fata locului in care apar masuratorile semnat de unul dintre martorii care au asistat la masuratori ?????
La accident nu a fost nici un martor, politia cand a venit a luat de pe strada doi martori iar un al treilea a fost un coleg de servici de al meu care a ajuns ulterior producerii accidentului .....
Am angajat avocat si cand am fost cu el la politie nu am putut lua o copie a acestui proces verbal pentru ca nu era semnat de unul din cei doi martori luati de politie de pe strada ......................
Am angajat si un expert dar nici acesta nu poate face nimic fara acest proces verbal ..........................
In cat timp am dreptul la acest document .....cat poate dura pana se misca ceva in dosar .....nu stiu absolut nimic avocatul spune sa stau linistit si sa astept ca dureaza foarte mult, familia a inceput cu amenintari si tot asa ......daca as avea procesul verbal de la fata locului expertul pus de mine ar putea determin aviteza de evitare ....si s-ar mai limpezi un pic apele .....biciclist nesemnalizat beat inafara localitatii noaptea ......
Ar fi recomandabila angajarea unui expert-parte care sa va ajute in derularea lucrarii,asigurandu-va apararile din punct de vedere tehnic,dar mai ales ,avand dreptul de a depune coraport de expertiza la raportul expertului desemnat de organul de cercetare
Am mai s cris despre accidentul meu cu un biciclist beat noaptea inafara localitatii nesemnalizat absolut deloc nici el nici bicicleta
mi-a iesit expertiza extrajudiciara platita de mine viteza 66 km/h inafara localitatii si alcolemia la biciclist 1.55 .........concluzia GENERALA nu putea fi evitat in nici o circumstanta ce s-ar putea intampla la expertiza comandata de politie cat de diferita ar putea fi
Normal ar trebui sa aiba aceiasi concluzie , dar cum nimeni nu cunoaste dosarul si nici eventualele reactii ale expertului desemnat este greu de apreciat
Expertiza tehnica
elena.popa
ce mai putem face pentru a se face lumina intr-un dosar penal?In urma cu 11 luni baiatul in varsta de 20 de ani a murit intr-un accident de circulatie ,nu din ... (vezi toată discuția)
Accident
ruonscalafat
in urma unui accident rutier a fost dispusa efectuarea unei expertize tehnice. Pentru efectuarea acesteia au fost numiti 2 experti: unul din partea parchetului ... (vezi toată discuția)
Accident rutier
georgel12
buna seara...pe data de 28.04.2012,am avut un accident de circulatie...circulam pe un drum cu prioritate,avand in auto inca 3 persoane...intr-o intersectie,un ... (vezi toată discuția)