avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA societate inactiva o luna
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

societate inactiva o luna

o societate a fost daclarata inactiva timp de o luna,suspendata ca platitoare de tva din luna noiembrie 2010,in luna decembrie a fost declarata activa si neplatitoare de tva. cum se procedeaza cu marfa si contul 4428 daca ramane in continuare neplatitoare de tva, asa cum ar dori?. ce note contabile trebuiesc intocmite? multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: NICULIN , utilizator 12:20, 21 Noiembrie 2011
Suspendata ca platitoare de tva ??? Inainte de suspendare era platitoare ? Dupa , nu mai este ? Daca doriti un raspuns fundamentat, dati toate detaliile !
societatea a fost platitoare de tva. nu a depus declaratii timp de 6 luni ( evidenta o tinea o contabila care lucra la finante) a fost declarata inactiva si adm financiara a anulat inregistrarea in scopuri de tva si acum societatea nu mai este platitoare de tva.asa cum am aratat si mai sus era platitoare de tva.lucreaza in luna decembrie dar nu incaseaza prn casa de marcat tva si in balanta este o varza. marfa inregistrata cu tva si vanduta fara tva
"Aceasta lista ii va contine doar pe acei contribuabili, care in decursul unui semestru calendaristic, nu au depus nicio declaratie fiscala din cele mentionate mai sus. In schimb, lista nu va include contribuabilii carora li s-a aprobat regimul derogatoriu privind indeplinirea obligatiilor fiscale si nici pe cei care au obligatiile fiscale stabilite, prin decizie, de catre organele de inspectie fiscala. Sunt excluse, totodata, din lista si sediile secundare ale contribuabililor care sunt platitoare de impozit pe venitul din salarii.

Dupa intocmirea acestei liste, Fiscul va trimite notificari contribuabililor vizati prin care ii anunta ca sunt pasibili de a fi declarati inactivi. "
este valabil acest ordin doar din 2011?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societati suspendate. societati inactive. societati in regim derogatoriu. Magda Staicu Magda Staicu Stimati colegi, Va propun sa incercam o punere in ordine a celor trei situatii , pentru ca din cite am observat , situatia creata de og 34 in ce priveste ... (vezi toată discuția)
Srl getaz getaz Am un srl suspendat eram obligat sa depun declaratia 101 (vezi toată discuția)
Contabilitate firma suspendata DavidOctavian DavidOctavian Buna ziua.Am si eu o intrebare.O firma suspendata mai are nevoie sa depuna bilanturi? Contabilul firmei ar trebui sa stie asta? (vezi toată discuția)