avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... sentita finala data tardiv
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

sentita finala data tardiv

mai am vreo cale de atac la o sentinta pt o amenda data tardiv
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 22:46, 27 Decembrie 2010
nu inteleg cine este tardiva: sentinta, amenda sau calea de atat?
sentinta este data tardiv
Nu exista sentinta data tardiv. Este o greseala la mijloc
Buna seara .
Dvs.aveti timp de a introduce calea de atac , de la comunicarea sentintei catre dvs.nu de la pronuntare ..
Marius Bote .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta judecatoreasca dansava dansava in sentinta judecatoreasca este gresit numele meu si al concubinului ,,pe el il cheama in ,,ci,, viziteu marius ilie iar in hotarere scrie doar viziteu marius ... (vezi toată discuția)
Termen si cale de atac Emilianovici Emilianovici Daca in H.J s[une recurs in 15 zile se poate face apel? Care este termenul de apel . Speta H.J a fost imanata pe 29 noiembrie 2012 care este ultima zi de ... (vezi toată discuția)
Revizuire ? ce instanta ? Gabriela PĂDURARIU Gabriela PĂDURARIU am urmatoarea situatie: o decizie data de tribunal pe un recurs admis, decizie care modifica in tot o incheiere de lamurire a unei sentinte civ., decizie ... (vezi toată discuția)