avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program special pe timpul studiilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program special pe timpul studiilor

Buna seara!
Intrebarea mea ar fi daca exista cumva vreo lege sau prevedere, prin care angajatorul are obligatia de a-i pune la dispzitie angajatului un program special pe timpul studiilor.
Multumesc anticipat de raspuns:)
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:57, 23 Decembrie 2010
Nu exista o prevedere expresa in legislatia muncii in acest sens, insa angajatorul poate sa dea curs unei asemenea solicitari prin programe de munca individualizate, viitoarea reglementare a codului muncii va arata expres acest lucru in vedere flexibilizarii muncii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Student la zi si salariat ottonell ottonell Buna seara, sunt student la zi si in acelasi timp si salariat, am cerut sa conducerii unitatii unde lucrez sa pot lucra in schimbul 2 ( dupamiaza) dar nu am ... (vezi toată discuția)
Program de lucru gina68 gina68 Intr-o institutie publica unde personalul este contractual, deci exista un CCM in care este prevazut programul de lucru al institutiei, exista posibilitatea ... (vezi toată discuția)
Program de lucru flexibil pentru salariații bugetari pe durata doctoratului Maylla Maylla Bună seara, aș dori să știu în baza cărui document legislativ: un salariat bugetar poate opta pentru un program de lucru flexibil/ personalizat (nu ... (vezi toată discuția)