avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu dupa restructurare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu dupa restructurare

Dupa restructurarea institutiei, prin comasare cu alte doua institutii, in care am ocupat un post de director avand salariul de functie de 2000 lei , am fost incadrat pe un post de executie corespunzator pregatirii cu salariu de functie de 1500 lei . Este corecta aplicarea art. 4 din OG 1/2009, care prevede:
"Art. 4
(1) Persoanele care ocupa functii de conducere in institutiile si autoritatile publice care sunt supuse restructurarii vor fi trecute pe un post vacant in cadrul structurii organizatorice aprobate potrivit legii.
(2) In cazul in care postul vacant este inferior postului aferent functiei de executie a persoanei care a ocupat functia de conducere, postul vacant va fi transformat la acel nivel.
(3) In situatia in care in cadrul structurii organizatorice, aprobata potrivit legii, nu exista un post vacant, se transforma postul propriu al persoanei care a ocupat functia de conducere, la nivelul functiei de executie avute de aceasta. "?
Concret la reincadrare salariul de functie trebuia sa fie 1500 lei sau 2000 lei?
Va multumesc, Cu stima,
Marin

Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 10:20, 23 Decembrie 2010
Buna ziua !
Daca reincadrarea in functia de executie este conform pregatirii/studiilor dvs. , iar aceasta este salarizarea corespunzatoare , este legal ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare functie prin reorganizare gaby1970 gaby1970 Buna ziua! Daca se desfiinteaza o functie de sef birou , se tine cont de urmatorul articol din legea-cadru nr. 330/2009 care prevede [b]\" Art. 36. - (1) ... (vezi toată discuția)
Reorganizare - desfiintarea postului de sef serviciu leutu leutu In cat timp de la primirea unei adrese de restructurare a postului de sef serviciu pe care il ocup trebuie sa raspund institutiei ce am de gand si pe ce post ... (vezi toată discuția)
Transformare post vacant janina drula janina drula care este procedura pentru transformarea unui post vacant cu studii medii intr-unul cu studii superioare la serviciul de evidenta a persoanei din cadrul unei ... (vezi toată discuția)